Vi skulle behöva en massa änglar.

Skulle vilja göra ett kollektiv här på gården i sommar. Dels behöver vi massor av hjälp, dels för gemenskap. Tycker så synd om maken med. Han är så slut och skulle behöva hjälp med massor.

Vi har ju egentligen boende för 8 personer i lillhuset. Vi skulle behöva många änglar och gärna om det varit något barn (tonåring) med i dotterns ålder (13) så hon också fått sällskap. ❤ är ju egentligen en idyll här men vi har kommit efter med massor.

Skulle även behöva måla om husen, uthusen, kitta våra 50 fönster, måla inne, fixa i trädgården, snickra med mera, med mera. Har massor av tyg med som skulle sys. Vi hade så mycket planer och delvis köpt in en del saker men inte orkat fixa. Mycket som förfallit på grund av vår situation. Vet inte hur vi ska orka.

Skulle behöva ordna loppis med.

Här bor vi.

Www.martengard.com

Korten är några år gamla. Skulle behövas fixas så det blir fint igen. Skulle nästan vilja fixa allt och lägga ned denna skit i stället. Få återhämtning och börja om på nytt efter de förutsättningar som är.

Skulle vilja göra detta till en kursgård för utsatta människor på sikt. Människor som drabbats av systemfel. Eller hålla kurser och föreläsningar här. Gemenskap, god mat och rekreation kanske.

Varannan vecka kurs för landstingen för att dra in pengar och lära dom för att förbättra och optimera och varannan vecka gratis för de som drabbats av systemfel?

Ja, skulle nog behövas. Två flugor i en smäll. Förbättra samtidigt som man hjälper. Jobba utifrån flera vinklar.

Att förbättra är det jag länge haft i siktet när jag registrerade mina webbadresser:

Www.framblick.se

Www.OptimeraSverige.se

Www.OptimeraLivet.se

Www.LivetsKrydda.se

Jag har egentligen jättebra idéer och ett koncept där både samhället och vården kunde förbättras, samtidigt som människor får hjälp. Det skulle vara min mission i livet förutom min familj. ❤

 

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>