Vad har hänt mig? – en resumé.

I bloggen kan du läsa dels om mitt aktuella mående men också vad som sker just nu från Sjukvården och försäkringsbolagets sida.

En kort bakgrundsresumé till aktuell situation kan du läsa om här nedan. Det är förklaringen till varför jag hamnat i detta läge där jag kontinuerligt just nu i skrivande stund i Sverige 2017 utsätts för så grov misshandel att det är i klass med tortyr:

1. Jag fick vårdskador i samband med att vi försökte få barn och sökte hjälp för ofrivillig barnlöshet. Det resulterade i trauma, depression, stresskänslighet och sömnsvårigheter m.m. på grund av fel diagnoser trodde jag att min livmoder skulle spricka invändigt under 8 månader och jag sakta skulle tömmas på blod och dö med ett barn i magen.

Vågade till slut inte sova och fick hota med att hoppa genom fönstret för att de skulle göra kejsarsnitt. Bedövningen släppte även under kejsarsnittet. Fick ca 40 vårdskador sammanlagt. Även misslyckade provrörsbefruktningar och flera operationer pga fel diagnos. Blev av med jobb på grund av mitt mående.

2. Jag upptäckte att försäkringsbolaget inte var objektivt, vilket de erkände och också sa att de inte heller bedömt hela mitt ärende. De godkände dock en liten del av skadorna i början av processen och jag fick 39000 (innan det uppdagades att de inte var objektiva)

* jag har gjort en extrem research och tog även cheferna på försäkringsbolaget på bar gärning när de pratade illa om mig och bröt sekretess. Jag spelade in dom. BIFOGAR LÄNK sist i inlägget.

*Jag gjorde underlag 2014 till finansinspektionen och de gav skarp kritik mot försäkringsbolaget.

*Ändå har försäkringsbolaget vägrat göra en rättelse trots att de erkänt att de inte varit objektiva och inte heller bedömt hela mitt ärende. Trots 20 läkare som backade upp mig.

3. Mitt fall har därefter  legat på socialdepartementet då även patientskadenämnden som ger en second opinion brast i sitt utövande.

*Förra våren tog regeringen beslut om att granska försäkringsbolag. Jag har gjort ett större underlag till Finansinspektionen som de använder som grundmaterial i granskningen. BIFOGAR LÄNK sist i inlägget.

4. Tvingades stämma Försäkringsbolaget som har fördyrat kostnaderna (ca 4-5 milj) och har vitten som lever på att vittna i domstol. Rättegång i december, men utan advokat nu sen min advokat nyligen hoppade av.

Försäkringsbolaget har agerat så illa att jag ovanpå mins vårdskador är sjukskriven för utmattning med problem med ämnesomsättningen, vitaminbrist, diabetes, blodtryck på 280, njursten som måste opereras. STÅR I KLARTEXT I INTYG TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN. BIFOGAR LÄNK sist i inlägget.

5. En rättelse ska ske I FÖRSTA HAND, DÅ SLIPPER JAG RÄTTEGÅNGEN och minsta  risken.

Försäkringsbolaget vill skrämma mig att jag ska tvingas genomföra en rättegång för 4-5 miljoner. De vill skrämma mig och min familj för att jag ska lägga ned, på grund av rädsla att få gå från hus och hem och i personlig konkurs. (Ta mitt barndomshem av oss) Detta utsätter mig för extrem press i mitt redan dåliga hälsotillstånd.

Civil Rigth Defenders  (CRD) menar att minst 6 artiklar i konventionerna för de mänskliga rättigheterna kan ha kränkts. Men är antagligen ännu fler rättigheter som kränkts.

Genomförs rättegången så är det i såna fall en av de största civila rättegångarna en privatperson drivit i Sverige. Jag tror i så fall att ett vasst team i domstolen är det bästa.

Jag har en unik uppbackning av läkare/professorer (11 st) samt andra. 17 vitten är klara,  men kallat 7 vitten till som jag först fick avslag på men som jag nu på egen hand lämnat in om igen. Vitten som jag har fått avslag på är: En grävande frilansjournalist, 2 riksdagsledamöter (den ena är läkare) samt finansinspektionen.

Jag har jobbat inom IT tidigare och därför haft kunskap i att gräva fram och sammanställa material. Bevismaterialet i domstolen är medicinskt material med mera. Man måste skilja på sakfrågan (vårdskadorna) och skaderegleringsprocessen (hur försäkringsbolaget betett sig)  materialet som jag länkar till nu, avser mest skaderegleringsprocessen. I Stockholms tingsrätt kan du begära ut det andra mer medicinska materialet. Målnr 11312-14

Jag yrkar ersättning för:
1. Sveda och värk
2. Utlägg
3. Invaliditet
4. Inkomstförlust
Mina vårdskador har bedöms till 50% invaliditet. Inga grundproblem eller konkurrerande orsaker. Inga psykiska grundsjukdomar eller personlighetsstörningar. Jag har genomgått utredningar. I tingsrätten finns det mängder med utlåtanden och bevis till min fördel.

Men allt är ändå osäkert i en domstol så jag vill inte ta risken att sätta min familj på bar backe då detta egentligen ska vara gratis.

I framtiden vill jag ta till vara på allt som jag har lärt mig och hjälpa till att förbättra för människor i Sverige.

Lyssna även på ljudfilen:
http://www.systemfel.se/forsakringsbolagets-attityd-ar-den-okej-vill-du-bemotas-sa-har-om-du-skadas/
(Jag har alla originalfilerna)

Konsekvenser samt aktuellt intyg från min läkare:
http://www.systemfel.se/konsekvenser/

Info om ledning och chefer på LÖF  som behandlat mig illa:
http://www.systemfel.se/de-far-anmala-mig-for-fortal-om-de-vill-men-nu-ska-sanningen-fram/

Länk till sammanställningen som jag har gjort till finansinspektionen.
http://www.systemfel.se/sammanstallning-om-brister-etc/

Länkar till TV4-INSLAG
http://www.systemfel.se/flera-inslag-tv4-nyheterna/

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>