Trött, slut och ledsen.

Håller på att skriva på ett inlägg men har inte riktig ork. Kommer på sikt. Det handlar om det som hände på sjukhuset. Har varit så jobbigt länge och även så fruktansvärt påfrestande inför operationen, där jag inte ens har vetat om jag skulle överleva. Det inte många förstår är att jag redan befinner mig i ett tillstånd där jag är deppig och sänkt av min situation. Ledsen att jag inte kan ta allt med en klackspark.

Vet inte hur många som förstår vad jag hela tiden ställts inför. De på sjukhuset förstod definitivt inte.

Jag vet inte vad jag skulle ha varit gjord av, om inget av det jag går igenom inte skulle ha påverkat mig. För mig känns alltihopa så totalt omänskligt.

Jag kan inte rå för att jag har känslor. Jag är bara den jag är. Jag vill kunna älska med och för det behövs känslor. 😢😢😢

Kram

Please follow and like us:
0

2 reaktioner till “Trött, slut och ledsen.”

  1. F-n va ja lider me dig, Ulrika, själv hade ja nog gett upp, men du e stark, fattar inte hur du, kanske inte alltid, kan va så positiv, beundransvärt. Lycka till me allt å lite till..
    Kramiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>