Sponsorer – finansiärer och kunniga personer!

Finns änglar?


eldlaga

– Du behövs! <3

Finansiärer sökes:
Finansiärer behövs till stämningen i tingsrätten. För svenska folkets skull är detta ett principiellt viktigt fall där det finns sådana oerhörda bevis som aldrig tidigare funnits.

Dock kan utgången i en domstol aldrig garanteras, varför det finns har 50% risk att få bära kostnaden för en rättegång. Önskar därför finansiärer (exempelvis genom att skriva avtal om att betala rättegången) om jag förlorar. Hör av er för mer information eller om det finns andra förslag. Kostnaden beräknas till ca 4-5 miljoner.

Sponsorer sökes:
Jag har för avsikt att ut och träffa människor för att sprida detta budskap om hur man kan drabbas, (läs mer under länken ”planerade aktiviteter”) Det jag behöver sponsring med kan vara allt i från att sponsra med reklamartiklar, tröjor och trycksaker (gärna flyers), jätteballonger, helium, flygreklam/helikopterreklam, kostnader för tillstånd, utrustning som mikrofoner och högtalare, annonsering, sprida via personlig medverkan. Du kanske är känd, artist eller har andra kunskaper? Har du blogg och kan blogga om detta? Alla idéer är välkomna!

Du kanske har åkeri och kan hjälpa till med reklam på bilar och kortege? Ja, allt är välkommet som kan sprida detta budskap på lagligt sätt.

Kunniga personer:
Det behövs även hjälp med att marknadsföra och skriva bra texter. Ja, du vet vad du sitter på för resurser och kunskap. ALLT som kan gynna är välkommet! Kika även under länken ”kan du hjälpa till?” <3


systemfel .se systemfel . se systemfel .se
google google google google google
Iphone Android mobilanpassad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>