Skrev ytterligare ett mail till Region Gävleborg

Mådde så dåligt i natt och tankarna bara for så skrev ett till mail till Region Gävleborg.

ÄMNE: Kompletterande viktig information.

Hej igen!

Vill delge er kompletterande information och mina funderingar. Viktigt att ni läser hela mailet.

Region Gävleborg och LÖF har satt mig i en rävsax där jag måste ta risker som påverkar min hälsa oavsett om jag opereras eller inte.

1. Jag måste opereras för att inte mina njurar ska skadas. Opereras jag inte kan jag bli allvarligt sjuk och dö.

2. Opereras jag kan jag bli allvarligt sjuk eller dö. För att opereras måste jag utsättas för risker där jag både kan skadas ytterligare tillexempel hjärnblödning, sammanväxningar i urinledare, andra skador eller avlida.

3. Oavsett om man opererar eller inte så kan jag dessutom riskera att få blodförgiftning, som jag även kan avlida utav.

4. Även om jag opereras så kan det längre fram visa sig att mina njurar tagit stryk och påverkar min hälsa.

5. Andra saker kan även uppstå med de allvarliga tillstånd med diabetes, ämnesomsättning (har även lite förstorad sköldkörtel) vitaminbrist, blodtryck m.m. som jag både kan få andra hälsotillstånd utav samt måste medicineras och besöka sjukvården för. Vilket också kostar mig pengar.

Moment 22 alltså och det är mitt liv som kan gå till spillo. Skadas jag eller det uppstår komplikationer så är det jag eller min familj som får ta konsekvenserna.

Region Gävleborgs läkare (som region Gävleborgs ledning med all rimlighet borde anse som kompetenta) anser alltså:

1. Man borde ha upptäckt mina båda livmödrar vid vårdskadorna som uppstod år 2000-2004. Kvinnokliniken har skriftligt sagt att man själv på kvinnokliniken borde ha ställt rätt diagnoser.

2. Region Gävleborgs läkare anser att mitt nuvarande medicinska tillstånd där även operationen ingår är orsakat av det jag ovanpå mina skador utsatts för av region Gävleborg och LÖF.

3. Ledningen hos region Gävleborg känner till detta. Både jag och chefsläkare har lämnat redovisning om detta och ytterligare redovisning och information kan inhämtas inom region Gävleborg eller delges via mig/intyg.

4. Ledningen känner alltså till mitt fall och låter det fortgå trots att man vet att man medvetet utsätter mig för sån fara där jag riskerar att avlida. Att ens veta att en människa är i den situationen och inte agera när man jobbar med god vård är inte förenligt med sunda inställningar och syn på mänskligt värde.

5. Om man inte ens nu agerar trots denna vetskap om denna speciella och extrema situation så är det ännu iskallare agerat. Det innebär att man faktiskt inte skyr några medel med sitt agerande utan att man i Region Gävleborg faktiskt struntar i sina medborgare och är villiga att utsätta dom för risker.

Tillika vet jag inte ens om jag är försäkrad då LÖF gör precis som dom vill och inte ens har reglerat mina gamla skador vare sig objektivt eller gjort en fullständig skadereglering. Detta känner Region Gävleborg till.

Det hör dessutom till,  att varje person som opereras ska upplysas om vilka risker det innebär vid just den operation som ska utföras. Den informationen vill jag ha före min operation, även om jag inte har något val att kunna avstå från operationen. Jag vill veta vilka andra skador som även kan uppstå vid operationen. Detta vill jag även att ledningen informeras om, då detta även ytterligare visar hur Region Gävleborg med all sin vetskap om mitt läge agerar.

Det  är alla skattebetalare som får finsisera det arbetssätt Region Gävleborg tillämpar och just nu får de även betala min sjukskrivning – som grundar sig på Region Gävleborg och LÖFs agerande.

Det är därför ytterst intressant, inte bara för mig utan även för alla medborgare i region Gävleborg att få veta om Region Gävleborg tänker ta tag i mitt ärende eller om man är totalt  iskalla i ledningen för region Gävleborg.

Ageradandet kommer att återspeglas i hur Region Gävleborg väljer att vilja göra en rättelse i mitt fall eller inte. Mitt fall kommer att ha dubbel betydelse till hur ledningen i Region Gävleborg agerar och sköter sitt uppdrag om god vård.

Väljer Region Gävleborg att inte göra en rättelse i ett så speciellt fall som mitt, där man vet att man utsätter en människa och hennes familj för en regelrätt tortyr så styr inte rätt människor Region Gävleborg. Då är det iskalla människor som styr Region Gävleborg och en omröstning av medborgare behöver utlysas – eller genom oppositionen eller på andra sätt förändra.

Både ledningens agerande gällande att sätta människor liv på spel och även missbruka skattebetalares pengar är högst intressant. I nuläget går resurser i vården som går åt för att misshandla mig så totalt och utsätta mig för stora risker med fara för mitt liv som man sedan måste tillsätta ytterligare omfattande resurser för att med nöd och näppe försöka pussla ihop mig – de bitar som går.

Resurser som i stället hade kunnat använda till människor som är sjuk av andra anledningar. Speciellt när det i region Gävleborg redan råder sån läkar och sjuksköterskebrist så man går på knäna. Ska region Gävleborgs ledning då leka så här med människors liv? Inte bara med mitt liv utan alla andra medborgares med. Självklart uppstår även missnöje hos pesonal när jag som missnöjd och torterad patient uppsöker vården med anledning av de kriser som kan uppstå i och med mitt torterade tillstånd.

Görs inte en rättelse i mitt fall omgående så jag kan få ro inför operationen, så kan man då rimligen fråga sig om region Gävleborgs ledning ens bryr sig om god vård överhuvudtaget? Bör den ledningen ens sitta kvar? Media bör göra en ordentlig granskning av Region Gävleborg om man inte gör en rättelse i mitt fall i det allvarliga läge som jag tvingas befinna mig i.

Jag emotser svar före operationen i annat fall får jag tolka det som att ledningen är totalt iskall och struntar helt i människors liv så jag före operationen kan överlämna material utifall jag avlider eller skadas svårt.

Oavsett om jag avlider eller inte och Region Gävleborg inte agerar nu före operationen så måste en granskning genomföras. Så inhumant beteende kan inte på några villkors vis få existera. Dör jag eller skadas allvarligt så är det ingen tvekan om att ledningen måste avgå också granskas rejält.

Jag ska skriva insändare till våra tidningar i ämnet under torsdagen för att få igång en dialog med medborgare i region. Vi behöver belysa många aspekter. Sänder er en kopia då. (Kopia nu till journalist och registstrator)

Ska försöka sova nu. God natt.

Hälsningar

Ulrika Holmgren

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>