Sån fruktansvärd smärta.

Vad är era tankar om att en chefsläkare för operation av misstag ringer upp och hörs prata skit om en person som ska in på en mycket kritisk operation där den kan avlida? (Och personen som ska opereras hör detta)

Det finns inspelade samtal där personen pratar negativt och där personen sedan i ett annat samtal erkänner det. Sammanfattningsvis så uppstod en extrem press och stress i kombination med bakgrund och andra minst sagt pressade och katastrofala saker med extremt med press i från många håll samtidigt och samtidigt som omfattande sjukdomstillstånd där stöd saknades totalt. Mardrömsscenarion.

Speciellt med tanke på att de inte vill veta av mig. Hur trygg skulle du känna dig med en sån kritisk och förestående operation där du vet att någon hyser agg till dig och redan bevisat att de inte drar sig för något.

Det hände mig när jag var så fruktansvärt sjuk förra året med problem med ämnesomsättningen, diabetes, vitaminbrist, blodtryck på 280, njursten och ständig urinvägsinfektion (samma bakterier som kan ge blodförgiftning) till följd av att en njuristen (10x7millimerer) som satt fast som en plugg i ena urinledaren och skapade ett tryck upp mot njurarna.

Min advokat hoppade också mitt i detta av och jag skulle tvingas företräda mig själv i en rättegång i 6 dagar, i det skicket och jag fick inte skjuta upp rättegången, där jag kunde förlora 4-5 miljoner och samtidigt blev nekad krishjälp och slänges ut av vakter och polis från akutpsyk. Domaren nekade felaktigt att skjuta upp rättegången och domaren sen ringde upp för att rädda sitt egna skinn. Finns inspelningar.

Jag tvingades i detta tillstånd gå med på en nollförlikling där jag hotades om rättegång om jag inte gick med på att stadfästa återkallelsen/förlikningen i dom så det blev prejudikat och begärde ersättning för extra kostnader sedan förlikningen var ingången. Domaren försökte i ett inspelat samtal pressa mig felaktigt till att stadfästa i dom, vilken sen visade sig att inte gick då förlikningen hade en punkt med om återkallelse.

Samtidigt var jag så himla sjuk och stod helt själv i detta. Jag mår inte bra av allt jag utsatts för. Vårdskadorna och färsäkringsbolagets hantering hade ju varit i så många år innan att mina organ/kropp inte orkade. Har även fått en funktionsnedsättning på hjärtat på grund av stress.

Det går inte att beskriva hur jag utsatts och mår inombords. Jag försöker kämpa men alla dagar är inte optimala. ❤

Jag måste bära och ta ansvar från allt. Min familj orkar ju inte heller. Nån måste ta ansvar för detta och se till att vi får upprättelse. Ingen ska behöva bära sånt här. Spelar ingen roll hur mycket jag kämpar så finns detta inom mig. Försäkringsbolaget har ju även erkänt att man inte gjort en full skadereglering eller varit objektiva och att man medvetet varit elaka.

Hur mycket ska man kunna utsättas för och palla med???
Samtidigt fick jag driva allt och allt annat runtomkring mig. Jag orkar fasen inte. Utnyttjas av män ovanpå detta och hela tiden vara på vakt orkar jag inte, men det blir svaret på det jag har utsatts för och att ingen upprättelse eller stöd ges till mig och min familj. ❤

Allt finns extremt dokumenterat och civil rigth defenders bedömning är tortyr. Det finns inspelat med och både ministrar och konstitutionsutskottets som ska granska ministrar känner till detta. Att som tjänsteman känna till tortyr och inte ingripa är allvarligt. Det finns dokumenterat att de vet. Finns diariefört på finansdepartementet (Fi2018/00329) Hur kallsinnigt är Sverige?

Jag tänker släppa alla inspelningar och dokument. Nån måste ta ansvar i detta.

Vad handlade mina vårdskador om? Jo jag fick ca 40 vårdskadtor och trauma pga 4 års feldiagnoser när vi sökte vård för ofrivillig barnlöshet och jag trodde i 8 månader att jag skulle spricka invändigt och sakta tömmas på blod och dö med ett barn i magen pga fel diagnoser och man inte kom in i min livmoder. Ovanpå den invaliditeten som bedöms till 50% och även stresskänslighet med mera, så utsattes jag även av cheferna på försäkringsbolaget som snackade skit och en stor research visade att det fanns massor av mygel bland försäkringsbolag, medicinska rådgivare medmera. En extrem bevisning finns. Jag mådde så dåligt att jag blev av med jobbet.

Konsekvenserna för det jag och min familj utsatts för är brutala och helt bisarra. Vem orkar så många år i sånt här? Med vårdskadorna sedan år 2000 och försäkringsbolaget sedan 2004.

Vi måste få ett avslut.

 

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>