Om mig,

Vem är jag?

Fotograf: Thomas Dahl, Uppsala.
Fotograf: Thomas Dahl, Uppsala.

Hej! Här kommer lite information om mig!

Jag heter Ulrika och är 49 år, jag har en dotter som är född 2004. Vi bor dels i Hästbo utanför Torsåker och i lägenhet i Hofors. (Gästrikland, nära gränsen mot Dalarna)

Gården är en gammal bondgård, en släktgård där jag också växt upp. Det finns inga djur och marken  utarrenderas.

Inga sociala eller andra problem – jag sticker inte ut på något sätt förutom denna jobbiga händelse som finns beskrivet på denna sida. Jag har alltid varit van att jobba, tjäna mina egna pengar och göra rätt för mig.

Som person är jag varm och bryr mig mycket om människor och månar om dem, jag vill att alla ska ha det bra och bli reko bemötta. Älskar att laga mat och har nolltolerans mot mobbing och ogillar orättvisor. Många uppfattar mig som en klippa. Jag har utvecklat mig mycket som person under dessa år när jag tvingats gå igenom allt.

På jordbruket har jag drivit lite ”bo på lantgård” men har inte de senaste åren orkat hyra ut, det är lättare att komma ut på en arbetsplats än att göra saker hemma i ensamhet.

Under en period har jag kört eget som coach. Dessförinnan har jag utbildat mig inom flera olika områden och jobbat inom hotell och restaurang, butik, IT, fastigheter med mera och har en stark entreprenörsanda. På grund av mina vårdskador har jag också läst mycket medicin.

Som person gillar jag inte att älta saker utan vill framåt här och nu för att utveckla mig. Jag har ingen prestige och hatar ingen utan vill bara framåt. Men oavsett så kommer ju min funktionsnedsättning att bestå och jag ska ha samma ekonomiska situation som om jag hade varit oskadad.

Jag önskar en ljus framtid!

Varma kramar  <3
Ulrika

Ps. Läs gärna min CV.


systemfel .se systemfel . se systemfel .se
google google google google google
Iphone Android mobilanpassad

En reaktion till “Om mig,”

  1. Väldigt trevligt skrivet och jag är övertygad om att vi kan dela våra erfarenhet och jobba ihop för att det skall bli en bra tillvaro för alla. Som du vet så ser jag dåligt, vilket gör att jag gärna pratar mer med människor än skriver eftersom jag stavar lite dåligt ibland. Dina värderingar, käns som kopior av mina såsom avstånd från mobbing och allas rättigheter. Det är bl.a. därför jag är aktiv i olika funktionshinderråd. Det vore väldigt kul att lära känna dig eftersom vi verkar ha liknande värderingar och vill framåt för förbättringar. Jag har mer att berätta för dig, men jag vet inte hur mycket plats det finns på sidan.
    Kramar till dig för allt stöd jag kan ge dig! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>