Nästa vecka får jag antagligen lägenhet och tvingas ifrån min familj för att vi ska överleva.

Jag tvingas flytta ifrån min familj på grund av mitt mående. Det känns fruktansvärt. Vi plågas!!!

Vad har vi för samhälle egentligen?? Jag får inte heller någon hjälp eller stöd för mitt mående på grund av den kris jag befinner mig i.

Vi borde ha fått vara en lycklig familj nu, men istället utspelar sig en helt bisarr historia. Jag kan inte nog förklara hur ledsen jag är. 😢😢😢

Ska jag behöva skiljas från min man och mitt barn på grund av tjänstemän som torterar och skor sig på människor som skadats i vården?

Jag älskar min familj men de ska inte lida över hur jag mår. Ska vår 13 åriga dotter inte få ha sin mamma och rätten till ett familjeliv?

Skulle du vilja tvingas ifrån ditt barn för att samhället brister? Skulle du vilja att ditt barn tvingades från sin förälder? Hade du velat det själv som liten??? Detta är kris och katastrof!!! Tillika min fysiska hälsa med alla symptom på tortyr!!

Allt det här sker pågrund av tjänstemän på försäkringsbolaget och systemfel –   där ingen agerar trots alla bevis som finns.

Du kan själv höra bevis på inspelningar. Det finns ännu mer bevis. Varför reagerar ingen?? Det är ju så uppenbart att fel är begångna!!! Varför håller alla tyst???? Varför sker inte en rättelse?????

Visst, jag kan absolut lägga ned och kan komma att tvingas till det med, om vi inte får stöd. Men frågan är om det är tänkt att det är så här samhället ska fungera? Kommer vi att kunna reparera det som skett eller kommer det att bli ännu värre med mitt mående om jag inte får ett värdigt avslut? Allt är så fruktansvärt fel. Bara att jag inte ens fått krishjälp fast jag bett om det.

Det är inte heller bara jag och min familj som drabbats, utan många andra skadade som drabbas med. Ska detta få fortsätta? Tänk om det är du som skadas och drabbas nästa gång? Vad säger de som jobbar med mänskliga rättigheter om detta som fler än jag utsätts för? Jag hoppas ni läst om killen i mitt förra inlägg.

Denna tortyr som jag och andra utsätts för är orsakad av penningkåta tjänstemän med prestige – som skor sig på våra  skador –  i mitt fall skador som de erkänt att de inte ens bedömt som de ska.

Varför ställer ingen krav på försäkringsbolaget att de ska agera och göra en rättelse???Varför  agerar inte media??? Varför gör INGEN annan heller det? Hur kan alla bara se på???

Ska ett barn inte ha rätt till båda sina föräldrar enligt barnkonventionerna? Varför bryr sig ingen när tortyr sker rakt framför allas ögon???

Vi behöver verkligen hjälp i denna mardröm!!! Vi vill kunna leva ett liv som en normal familj. Vi älskar varandra och ska inte behöva skiljas åt. ❤❤❤

Snälla, jag ber er om dina och alla andras hjälp, om inte annat så för vår dotters skull. Vi behöver ett avslut. Ett värdigt avslut. Det är nog svårt som det är ändå. 😢😢😢

Det känns så fruktansvärt att jag har förlorat så många år med henne. Hon är ju vuxen snart. FÖRLÅT gumman!!! Jag kan inte rå för det!!!! Jag har mått så fruktansvärt dåligt!!!;😭😭😭😭😭 Jag tror inte nån kan förstå hur ledsen jag är!!!!

Jag måste göra något, det här går inte!!!! ❤😢😢😢 Det går inte!!! Det går inte!!! Jag kan inte förstå hur man kan vara så vidrigt elaka mot människor???

Det känns som jag håller på att krypa ur skinnet, jag vet inte var jag ska ta vägen???? Jag har haft det så här i så många år!!!

Nån måste hjälpa oss!!!

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>