Mycket har hänt!

Det löste sig med att betala advokaten. Som tur var så fanns det sparat till dottern så fick låna det så länge.  Jag och maken har separerat och lämnat in om skilsmässa. Gården ska säljas. (Då får dottern tillbaks sina pengar med.) Vi har beslutat att det är det bästa för oss alla och för att vi ska kunna gå vidare.

Jag kommer att satsa på ett nytt liv med min dotter och det har delvis redan börjat ta form och känns väldigt positivt och jag mår helt annorlunda nu då jag slipper trycket som jag tidigare utsatts för. Jag vill så mycket här i livet och ni som följt denna sida vet hur stark jag är inombords.

Tyvärr så kan människor som inte känner mig som person bli rätt skrämda om det som finns att läsa om mig. Jag har ju medvetet försökt att ge en bild av hur det kan vara att leva i kris och hur man kan må då. Samtidigt så får man inte hela bilden av mig. Jag är en enormt positiv person i grunden trots att jag har mycket känslor.

Det människor runtomkring mig ibland har svårt att förstå kan vara skillnaden på vem jag är som person och hur man kan må om man utsätts. Jag är ju fortfarande en bra person.

Ta som jämförelse att de som var med om Estoniakatastrofen kan må dåligt men kan ju fortfarande vara bra personer. Tyvärr kan oinsatta människor ha svårt att förstå skillnaden och i stället bli rädd. Detta är beklagansvärt och mycket olyckligt i vissa situationer.

Om man istället för att bli rädd kan ta reda på vem jag är som person, så skulle man förstå att jag verkligen är tvärtemot och verkligen vill människor det bästa. Kunde jag så skulle jag ta ned månen åt alla som ville. ❤ Om människor förstod hur varmt mitt hjärta är och hur jag brinner för att alla ska må bra.

Det jag drivit lite här visar samma sak om man förstår hela min historia. Det jag drivit och själv fått mycket stryk (från förskringsbolag) har och kommer att gynna andra människor i framtiden. Jag har delvis gjort det av kärlek till människor som är utsatta, just för att jag egentligen är enormt starkt – trots att jag även har känslor och detta har ju varit extra känsligt eftersom det berört mig själv som person.

Om människor ändå kunde förstå att jag har ett gott hjärta och verkligen bryr mig 1000 gånger om. Jag tar hellre styrk personligen för att jag sticker fram hakan än att någon svagare drabbas. Jag klarar det även om det kan vara tungt för mig med av förståeliga skäl.

Tycker någon att jag haft avvikande tankar så vill jag påminna om att i kris och i svåra situationer så är det normalt att regera på osunda situationer. Om man inte reagerar så är det däremot konstigt.

Jag har reagerat normalt efter den graden som jag har utsatts och det innebär just att jag är människa. Normala reaktioner för den onormala situation som jag har befunnit mig i.

Nu är det nya tag där jag tar ett steg ut och tittar på min situation utifrån, där det mer är faktastyrt än känslomässigt.

De som förstår psykologi och hur människor fungerar, förstår vad jag menar.

Det är kanske ovanligt att ha den förmågan men utan den förmågan hade jag aldrig kommit framåt i detta och för det är jag oändligt tacksam. En förmån att ha den förmågan.

Fortfarande är det fel det jag utsatts för men rätt oviktigt för mig just nu. Vem vet om jag ändå får upprättelse i framtiden? Jag tänker dock inte kämpa för det som jag tidigare gjort. Jag vill leva och har sån livslust, visioner och framtidstro. ❤

Jag vill leva och vara lycklig. Ge människor något fint: MASSOR AV KÄRLEK! ❤

Kram!

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>