Min CV

Eftersom jag också söker jobb så lägger jag ut min CV!

Behöver du mig på något sätt?  – hör av dig!

Förutom de kunskaper som står i min CV, så har jag ju även drivit detta med vården och försäkringsbolaget i många år och då läst mycket medicin och juridik. Jag har gjort en extrem dokumentation kring allt detta, både medicinskt och i processen med försäkringsbolaget. Jag har också skapat en stor sammanställning till Finansinspektionen.

Att driva detta har krävt, en extrem uthållighet, en oerhörd förmåga att kunna lära sig och dessutom en förmåga att kunna se mönster för att knyta ihop alla lösa trådar. Detta har jag gjort trots min invaliditet och tror att det därför säger mycket om min förmåga.

Under resans gång har jag fått göra mycket research och skapat kontakter med mera. Eftersom jag inte har fått något jobb, så har jag även tankar på att starta eget, information om det hittar du här: Detta vill jag lära vården

Jag skulle också kunna tänka mig att ge föreläsningar om min historia och den resa som jag har fått göra, den går att vinkla ur många aspekter beroende på publik. Jag har även tankar på att ge ut böcker.

Ett ytterligare alternativ skulle kunna vara, att jag kan använda mig av de kunskaper som du kan läsa om i min CV och finnas tillhands som konsult/projektledare.

Min CV i PDF

(Kan ta en liten stund innan filen laddas)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>