Måste prata med sjukhuset igen före operationen.

Dels måste jag prata med dom om min förstoppning. Dels vet jag inte om jag glömde att tala om att jag har hosta ibland som  kan komma när jag drar in luft för hastigt. Det får inte bli så under operationen för jag brukar få kramp i luftrören då och nästan spy. Tänker så jag inte får hjärnskador eller avlider på grund av det.

Jag har ju delvis astma men även allergier och en del allergier vet de inte vad är. Är slemmig i halsen med. Jag har bra lungor annars säger de men har dels läkemedelsallergi och tar allergimedicin och astmamedicin varje dag men hjälper inte helt.

Ingen har brytt sig i att kolla varför jag får så heller. Har haft sån hosta återkommande sen jag var liten. De har kollat och jag har inte kol.

Blodtrycksmedicinen kan även den ge hosta, sen kan man faktiskt få slem och andnöd av förstoppning.

Ja, jag känner stort obehag och oro inför operationen. Det är inte så bara….😢

Jag har även bett om kurator psykolog eller liknade och hoppas att den här av sig före.

Jag är oroligt för att inte vårdpersonalen lyssnar på mig om jag blir dålig. Så var det ju på BB. Var så enormt dålig där men de lyssnade inte först så jag fick bråka med dom och maken fick säga åt dom att kalla dit min kurator som sa åt dom att lyssna på mig. Jag var jättedålig då.

Likaså om jag får hemska smärtor av förstoppning eller får blodförgiftning. Jag har ju haft mycket problem med urinvägsinfektion och bakterier som heter Enterococcus Faecalis och kan ge just blodförgiftning. De kommer antagligen från njursten som blockerar i urinledaren, just för de ska skära i mig.

Här är en artikel från Region Gävleborg som precis publicerats och handlar om blodförgiftning (sepsis) och i urinvägarna kan det gå mycket fort. Det gäller då att vårdpersonalen lyssnar på mig. 😢😢😢

Känner mig inte alls speciellt trygg med allt som är. Så mycket som kan gå fel och med min erfarenhet så är det nog lätt att förstå min oro. ❤

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>