Kan ni förstå att jag inte mår bra?

Hela min situation är värre än nån förstår. Jag mår helt enkelt skitkasst och gjort genom detta men fått klara mig själv. Därför har min kropp också tagit så mycket stryk. Nu när jag står inför operationen som är oviss så tänker jag inte hålla tillbaks med allt. Ändå berättar jag bara en bråkdel av alla konsekvenser som vårdskadorna medfört.

Ett exempel, förutom allt annat som jag har drabbats av är att mitt hår har blivit totalförstört.

Jag skulle egentligen behöva raka av hela håret. Det har gått av överallt i bitar och i olika längder och är jätteförstört, hel risigt. Jag har försökt rädda håret så mycket det bara går och köpt jättedyra specialmedel för att försöka rädda håret lite åtminstone. (Säkert lagt nån tusenlapp på det) och måste hela tiden om jag ska bort rulla upp det på spolar så att lockarna ska dölja lite hur skadat håret egentligen är.

Hela min kropp har påverkats av den stress jag lever i. Jag tar ju inte ens upp vitaminer som man ska. Frågade även efter en remiss till tandläkare april 2016 då man kan få det om man mår dåligt och inte har förmåga att kunna sköta tänder ordentligt. Jag har påminnt ett otal gånger men inget har hänt. Snart får jag väl ta bort mina tänder med. Tror ingen förstår hur ledsen och plågad jag är.

Har inte orkar söka ersättning för alla resor till sjukvården heller, bara ett extremt  fåtal. Sen alla vårdbesök och mediciner. Måste vara minst 100 tusen jag missat bara där. Men jag orkar inte ta mig för med det. Jag åker ju ofast minst 13 mil varje gång som jag är till sjukhuset och på 17 år blir det en hel del.

Sen alla fördyrade kostnader på andra sätt, har säkerligen blivit minst 500 000 under alla år. Kanske det dubbla. Vi har ju inte heller orkat med allt på vår fastighet så säkert 500 000 till där som gått till spillo. Inte orkat ta i tu med allt.

Ovanpå det måste jag betala min advokat om jag lägger ned rättegången, plus må så här och förlora massor i inkomst.

1:a april slänges jag ut från akutpsyk av 2 vakter och 2 poliser när jag så förtvivlat frågade om krishjälp. ❤

Detta är tortyr och konsekvenserna extremt stora. Nu kanske det skördar mitt liv med eller att jag skadas för resten av livet.

Hur kan man utsätta en människa MEDVETET för så mycket?

Vem kan förklara detta för min dotter??

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>