Kämpar för att överleva.

Jag vet att jag är naiv och drömmer men man måste få drömma med. Tänk om jag blev rik. Vet ni vad jag skulle drömma om då? Förmodligen är det inte ens möjligt men alla måste får ha en dröm även om den aldrig uppfylls. Drömmen håller oss många gånger vid liv. ❤

Jag hoppas såklart på upprättelse i mitt fall. När ni ser mig reagera på olika sätt så är det för att jag känner mig så ofattbart sviken när jag är i sån nöd. Kroppen reagerar på olika sätt. Det är min reaktion istället för att jag dör. ❤

Vi är bara människor och jag med. Ja, jag lider verkligen i min situation. Det finns ingen tvekan. Skulle bara vilja att nån tog hand om mig och gjorde allt bra. Tankarna mal ständigt på detta och jag hoppas varje dag och varje vaken minut. Det är så mitt liv existerar.

Tror det är svårt att förstå hur djup min kris är. Jag är helt enkelt fruktansvärt deprimerad på grund av min situation, trots att jag försöker rycka upp mig och utåt sett kan det se annorlunda ut, men det är bara en fasad. Ren överlevnadsinstinkt.

Egentligen är min depression kanske djupare än tidigare på grund av passitiviteten gällande upprättelse. Det är så fruktansvärt skrämmande. Allt är som i en dvala. Tårarna sprutar i mängder. Jag förstår inte och kommer ALDRIG att förstå det jag utsätts för. 😢😢 ❤❤❤

Jag drömmer om att bli så rik att jag kan skänka gården jag bor på till en stiftelse som tar emot ensamma människor eller de som har det svårt och behöver hjälp på olika sätt. Kanske människor som helt enkelt råkat illa ut.

Alla de man kan läsa om i tidningar, på nätet och så vidare och erbjuda dom avlastning, rehablitering, mänsklig värme, gemenskap, förståelse, kramar, god mat, lyfta av ryggsäcken helt enkelt. Aldrig låta någon lida.

Förmodar att detta inte är möjligt men det är vad mitt hjärta säger och skulle vilja. Ta hand om människor helt enkelt. Precis som jag själv hade behövt. Överrösa dom med all kärlek och omsorg som finns.

Se till att de verkligen kände sig sedda, värdefulla och störtades i ur och skur. Skapa en idyll. Nån som bara lade handen på axeln och sa: det blir bra. Jag/vi hjälper dig. Det är min högsta önskan just nu. Allt allt ska bli bra, ingen ska behöva lida. Jag förstår inte världen som den är nu. 😢❤ ❤ ❤

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>