Just nu och framtiden.

Jag har gått igenom en massa elände. Nu har jag två val. Kämpa och lysa som aldrig förr eller skita i det.

Jag har därför gjort ett val:

Jag vill lysa. ❤

I fredags så mailade jag in till domstolen och gjorde en noll-förlikning. Det vill säga: jag skrev på att jag inte får en enda krona i ersättning för det som jag har gått igenom med vårdskador och det som jag har utsatts för.

Jag och min familj hade inget val. Vi hade avlidit om detta fortsatt och tillika de hot vi kände om att få gå från hus och hem om rättegången gått galet. En situation vi aldrig skulle ha behövt befinna oss i. Just nu är det bara att svälja det som vi har utsatts för.

I princip hela mitt liv har rämnat under dessa år och jag har sänkts både mentalt och fysiskt. Krasst sagt har 8 av 9 liv gått åt. Det är vedervärdigt det som jag har utsatts för, men jag tror att en dag kommer jag slutligen att få upprättelse.

Ingen aning hur det kommer att gå till men min känsla säger mig att någon kommer att upptäcka hur totalt och brutalt jag misshandlats – och inte bara jag –  utan hela min familj!

Jag tror att någon kommer att gräva i det när det lugnat ned sig. Det är min tro. Den tron hjälper mig. Till slut kommer sanningen att segra. Det är alltför illa det som jag utsatts för att det ska få bero.

Det 9:de livet tänker jag vårda. Jag ska kämpa mer än jag någonsin gjort. Jag ska överleva. Nu finns det bara den hårda vägen att gå. Det gäller min familj och hälsa.

För detta gäller det att lägga upp strategi intalar jag mig. Skapa de gynnammaste förutsättningarna. Ett digert jobb som säkerligen kommer att vara fyllt av bakslag. Klart jag mår jättedåligt av allt. Jag hade inte varit normal annars.

Vad vill jag då? Jo, massor. Jag måste bara ta det i en takt som jag klarar trots att jag skulle vilja kasta mig ut och fullkomligt låta energin spruta. Tyvärr så har energin än så länge inte den uthålligheten som behövs. Den måste byggas upp igen först.

Sedan ca 3-4 veckor har jag på olika sätt tagit tag i mitt liv. Jag fick mer kraft efter njurstensoperationen.  För 4 veckor sedan lade jag om kosten för att få i mig mer hälsosam mat. Dels för att få i mig mer vitaminer, mineraler och näring – dels för att gå ned i vikt. Jag äter rejäla portioner mat och den består mestadels av grönsaker och protein. Jag ska berätta mer om den sen. Men i dagsläget har jag på denna tid gått ned ca 8 kg. Känns underbart och koppen har fyllts med vitaminer och blodsockret är bättre.

Jag måste även förbättra min fysik i kombination med viktnedgången.

För ca 3 veckor sedan var jag upp till Sundsvall på en utredning av min medicinska status. Det kändes bra och vi delade uppfattningen. Som tillägg skrev de att en upprättelse skulle ge en bättre prognos både fysiskt och mentalt gällande min framtida hälsa. Sättet jag behandlats på är alltså missgynnande för min hälsa.

Sedan i fredags så är jag sjukskriven 50% och börjar köra igång genom arbetsförmedlingen igen på 50%. Det är meningen att jag på sikt ska återgå till mitt företagande så kommer tillsammans med dom att förbereda inför det. Ska ha ett möte med försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Det känns som att jag får bara stöd från dom.

Jag har också funderat en massa mer här i sommar och har lite tankar och idéer som jag delvis för en dialog med männskor om. Men det är positiva saker som har med företagande och likande att göra. Jag väntar bara tills jag får utlopp för min drivkraft och kreativitet!! Vill att energin ska sprudla och samarbeten flöda! ❤

Nu vill jag att livet börjar igen!! Med allas hjälp kan jag och min familj komma vidare!! Det är min tro och övertygelse!! ❤

Ska försöka komma igen med positiv anda. Ju fler jag möter som stöttar, tror på mig, vill samarbeta eller ta mig under sina vingar ju bättre kommer jag att lyckas. Jag känner att jag är värd det efter alla dessa år. ❤

Det är min envishet,  livsvilja och min kärlek till vår dotter som gör det möjligt att kunna ta mig vidare. 😘😘

Kram till er så länge!
Tack för alla fina människor som finns!!
❤ 😘😘

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>