Jag är deppig men försöker oavbrutet kämpa! ❤

Det är tungt att vara den drivande mitt i alltihopa, men det är det enda val jag har för att komma framåt när inga stöd från några håll finns.

Försöker komma framåt SAMTIDIGT som jag deppar ihop emellnåt och har dåligt med energi och är så disträ så jag glömmer saker. Måste orka och även rehabilitera mig både fysiskt och psykiskt. SAMTIDIGT som saker måste ikapp, SAMTIDIGT som jag måste hitta ett jobb och komma ut, SAMTIDIGT som jag måste försöka komma i kapp här hemma och försöka få tag på idella krafter som eventuellt kan hjälpa oss med allt undehåll som blivit eftersatt och kostar massor att åtgärda. Försöker bära upp tyngden som aldrig tar slut…

Om något bara kunde vara lätt eller en god fe kunde komma och strö ut lite ängladamm över oss, men antar att det bara kommer att vara en dröm som förblir ouppfylld. ❤

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>