Insändare till våra tidningar.

Vi får se om min insändare kommer med. Skickat till både Gefle Dagblad och Arbetarbladet. Det får dock inte vara så många tecken.

Insändare:

Ytterst allvarsam och bisarr historia.

Vi sökte för ofrivillig barnlöshet år 2000. Vårdskador uppdagades 2004. Följden blev trauma, förlorat jobb, stresskänslighet, sömnsvårigheter, depression, högt blodtryck, domningar i ansikte m.m. 

Privata försäkringar är ogiltiga vid vårdskador. Vården har istället en gruppförsäkring. Patientförsäkringen LÖF utreder (ägs av sjukvården, ömsesidigt så ingen insyn) Brister LÖF i sitt uppdrag kan du inte klaga till KO, ARN eller JO. Du kan överklaga till Patientskadenämnden (rådgivande) brister de står du ensam. Det hände mig.

Fick 39000 kr för mina skador, därefter sa Patientförsäkringen LÖF att de varken varit objektiva eller gjort en fullständig skadereglering. Jag hade ca 20 läkare bakom mig – men oavsett vad jag lämnade in så skulle jag inte få rätt sa LÖF. 

Cheferna på försäkringsbolaget (FB) pratade illa om mig, jag spelade in dom. TV4 har sänt det i flera inslag. Finansinspektionen gav skarp kritik. LÖF rättar inte. Jag är maktlös. För fortsatt anspråk tvingades jag stämma LÖF som fördyrat rättegången för att skrämmas.(miljonbelopp)

Sjukskriven nu. LÖF och Region Gävleborg  har ovanpå mina vårdskador trakasserat mig så att mina vårdskador har förvärrats. Resulterat i problem med sköldkörteln, vitaminbrist, diabetes, blodtryck på 280, kramp, avvikelse på hjärtat, njursten etc.

En sten i urinledaren kan skada njuren så jag måste opereras. Mitt hälsotillstånd gör det till ett kritisk läge där jag även kan få blodförgiftning. Jag kan avlida. Har en dotter på 13 år. Ska jag ta adjö till min familj eller inte? Jag är mer än förtvivlad. Alltihopa bryter mot mänskliga rättigheter.

Blev utslängd när jag sökte krisstöd då jag mår dåligt. Även en chefsläkare pratade illa om mig nu före min operation. Det är värre än så här, svårt att återge kort. 

Googla på mig och läs min blogg, se tv-inslag.

GRANSKA Region Gävleborgs ledning. Det leks med liv och det kostar massor.

Ulrika Holmgren

www.systemfel.se

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>