Ingen har hört av sig.

De kommer väl knappast att höra av sig från Region Gävleborg heller. Det skiter antagligen totalt i mig. Har inget mänskligt värde för dom.

Jag kan inte fatta hur jag kan vara så naiv, gång på gång på gång trots allt jag varit med om. Jag tror på att människor är just människor och mänskliga.

Har så svårt att se att människor är onda. Kanske en orsak till att jag blir så enormt ledsen och besviken när det faktiskt visar sig att det är så.

Jag vill göra så mycket för så många. Vill bara att vi ska vara just individer och tvätta bort allt annat.

Vara som vi skapades, nakna i vårt sätt och med en nyfikenhet på livet  och en omsorg för allas bästa. ❤

Jag uppfattas säker som konstig av de som inte förstår men om man gått igenom och upplevt tillräckligt svåra saker så förstår man vad jag menar.

Jag känner just sån ofattbar längtan till att bara vara själv. Helt själv. Jag tror det har att göra med att jag är så obeskrivligt ledsen och besviken. Är jag ensam kan ingen göra mig illa.

Jag vet att jag är oerhört sårbar just nu och i vissa situationer men jag vill ändå vara den jag är. ❤ Är just nu så fruktansvärt ledsen. 😢😢😢

Jag är ingen ond person.  Jag har bara blivit fruktansvärt misshandlad. Reagerar jag på olika sätt så är det egentligen den sorg, smärta och besvikelse som jag bär på som framträder. Egentligen skulle jag bara vilja ha en kram och omsorg. ❤ förståelse. Känna att jag har ett värde och tas på allvar.  Att man rättar de fel som uppstått och istället stöttar och pushar mig. Får mig att blomstra igen. ❤

Jag vill göra så mycket för så många. Låt mig få göra det. Låt mig få leva. Låt mig hjälpa andra. Låt mig få vara med att förbättra och vara delaktig.

Just nu finns det egentligen bara en här i världen som betyder allt och det är min dotter. ❤

Blev så glad häromdagen när jag klappade några hundar och de visade med pussar att de gillade mig. Djur är så ofantligt kloka. ❤

Jag hoppas att genom att vara så öppen med det jag känner, kunna hjälpa någon i sin svåra situation. Att man ser att andra kan ha det lika kan betyda så enormt om man är i en fruktansvärd situation. Speciellt innan man har förstått sina reaktioner.

Bara veta att man inte är konstig för att man känner som man gör, kan göra stor skillnad för många. En sund reaktion på en extemt osund situation. ❤

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>