Idag var det tyvärr inte samma attityd på personal.

Dagens recension fram till kl 10.00.

Idag var det ny personal och mer kaos bland personalen. Ingen av de jag träffade igår alltså.

Idag missade de först att jag skulle ha frukost, (inget beställt) så jag gick ned till restaurangen och köpte.

När jag sa till om medicinen andra gången 9.30 (istället för kl 08.00) som jag skulle ha, så fick jag för mycket av den blodtrycksmedicin som sänker pulsen – vilket jag som tur uppdagade.

Äter man för mycket av den medicinen och pulsen sänks för mycket så pumpar ju hjärtat för dåligt. Risk för felmedicinering alltså.

Läkarna som gick rond verkade tycka att jobbet var ett nödvändigt ont. Den ena var i princip tyst så jag frågade om han gick och lärde sig, men han var färdig sa den andra som pratade. De saknade nog motivation för sitt jobb kändes det som. Inte så inlyssnande i varje fall. Eller så hade de läst att jag har vårdskador och dömde mig efter det.

Psykolog/kurator med samtalsstöd jag bett om uteblev helt.

Det behövs organisationsförbättringar och mer stöd motivation till personalen.

Mer recensioner kommer.

Kram ❤

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>