Försäkringsbolagets attityd, är den okej? Vill du bemötas så här om du skadas?

Försäkringsbolagets attityd, är den okej? Vill du bemötas så här om du skadas?

Lyssna på speciellt på slutet av ljudfilen – personen som svänger där ingår i ledningen. Så här får det bara inte gå till! Just nu tvingar de även min familj att splittras pga de övergrepp jag utsätts för. Följ gärna min Facebook och läs där hur jag mår. Men lyssna på hela ljudfilen – detta är extremt illa!! Jag har ännu mer och originalfilerna – det är en unik dokumetation som jag har gjort. En del av den återfinns i tingsrätten. Jag befinner mig i en krissituation.

Här nedan återfinns text från en av dialogerna (på det partiet i inspelningen som är lite otydligare) men finns flera inspelningar i filen. Lyssna och berätta vad du tycker! Ska även lägga in sammanställningen som finansinspektionen fått med alla andra fulheter. Den är dock delvis maskerad och ännu vassare egentligen. Utöver dessa bevis finns mängder av annat i sthlms tingsrätt målnr 11312-14. Det finns en anledning till varför folk erbjudit sig frivilligt att vittna.

Detta är en ”obeskrivligt ovärdig process”. Läkare, riksdagsledamöter, journalist, finansinspektionen, vänner, arbetsförmedling mfl är kallade som vittnen. Försäkringsbolagets tjänstemän har helt klart överträtt sina befogenheter och jag menar att de fortfarande ska göra en rättelse – vilket de egentligen säger i filen att de ska gör. Jag opponerar mig mot den ekonomiska risk jag utsätts för i domstolen – vilket påverkar min hälsa och splittrar min familj. Görs en rättelse så slipper jag domstolsprocessen, som äger rum 10-12 maj samt 17-19 maj. (6 dagar)

2017-03-11 00.34.48

Jag har pga det jag utsatts för ovanpå skadorna blivit sjukskriven för utmattning pga långvarig psykosocial påfrestning och har fått problem med ämnesomsättningen, vitaminbrist, diabetes, blodtryck på 280 (trots medicin) och fått njursten som jag måste opereras för (kan komma av stress och extremt riskabel operation med mitt blodtryck)

LITE AVSKRIFT FRÅN ÖVERHÖRNINGEN

”Huvudperson: – Jävlar vad det ringer, hon är bra på krigsstigen..
Manlig kollega 1: – Ja är du klar.
Huvudperson: – Ja….- Det ringer dårar, satt här i en kvart och böla
Manlig kollega 1: -Ja jag hörde det av xxx (möjligen xxx?), ingen ide att svara, precis vad
Xxx (xxx?) sa
Huvudperson: – Jaha har hon börjat ringa honom igen nu.
Manlig kollega 1: -Ja han fick samtal från Ulrika, du vet väl vem det är
Huvudperson: -Jaa….-Jo så skickade hon betyg till mig, såna där arbetsgivarintyg från när
hon
jobbade på restaurang….då var det så bra så…
Manlig kollega 1: -Ja det varierar väl
Huvudperson: – Ja. Men asså, jag satt med henne i 25 minuter i går, – du måste lära dig att
säga – nu
kommer vi inte längre – Hej Hej!…- sen la jag på….- men asså, men asså hon bara, hon bara
gapar på liksom.
Manlig kollega1: – Du måste lära dig att säg att nu är det halt!
Huvudperson: – Jaaa, voff voff
Manlig Kollega: – Man skulle ha en högröstad karott på halsen
Manlig kollega 2: – kan man trä den över huvudet.
Huvudperson: – Ja ,Haha haha
Huvudperson: – Ja, tar emot halvtid…hahahaha. och spelad den, du jag skulle sån där
automatiska telefonsvarare så kan man spela den…det här är såna här gamla klassiska
datordragskiveskivor
Manlig kollega 2: -Ja,
Huvudperson: – (Oturmagneter???) har de byggt de hära…. telefon.. …nakenbänk menar jag
Kvinnlig kollega: – så kan man ha den på andra sidan,
Huvudperson: – voff, voff…..hehehehe
Kvinnliga kollegan: – voff
Manlig kollega 2: – vadå, du menar en kastrull?
Huvudperson: – ja fyfan
Manliga Kollega 2: – Du har ju sån hära upprepande autogrej en sån där (På listan?): – ja
Huvudperson: – jag hade en som hade en som hade en sån här träsoffa (xxxxxx??) så kunde
man sova o grejer.
Manliga Kollegan 2:?
Huvudperson: – jaaaaa,, har man otur asså va….det är oftast (pxxx??) som lyssna på
(henne??) så det går så länge det går asså
Manliga kollegan: – Det ingår en sån där liten daglapp, så får man en (stickkoll??) så har
man en sån där tryckknapp.
Huvudperson: – Det var nån gång hela tiden när hon, xxxxx då hade hon direkt hävdat en
massa och datum och år och bokat i för att fylla i hålen (när Ulrika pratat med dem uppfattar hon
det som)

På restaurangen vid lunchen:
Någon säger: Bittra människa
Någon utbrister: Vem, vem??
Huvudpersonen: Ulrika ?
Någon:: Ja
Huvudpersonen: Äää, i går kom han till mig och sa att han hade pratat med henne 25
minuter igår, de behövs bara en kvart sa jag , Jag brukar alltid säga att nu kommer vi inte längre. Därefter
sitter de och småpratar om Ulrika.

På kontoret efter lunchen:
Huvudperson:
– Dom dära betygen jag fick från Ulrika å de, jag la in dem på skrivbordet.
Kollega
– Ni borde inte ha nåt kvar hos er
Huvudperson:
– hon ville bara visa hon hade ja (varit annat förut?)
Kollega
– de är koder på
Huvudperson:
– jaja
Kollega
– ….. det där jag kan inte se att det varit någon annan situation, det är inbyggda koder,
hon måst välja några andra sätt/match. -hon har inte hamnat i några andra (situationer??? Xxx?)
Huvudperson: Ja.
Kollega:
– Nä, men det är koder som används det ser jag.”

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>