Detta vill jag lära vården!

Finns intresse?


Det jag vill, är att lära ut och delge er kunskap som inte finns sammanställd idag, en unik sammansättning av material och erfarenheter som är både spännande och oerhört värdefulla!

Dessa kunskaper kan minska stora kostnader och samtidigt ge en mer optimal vård!

I nuläget är det två helt olika delar. Den ena inriktad på livmödrar och den andra på organisatoriska delar. Bjuder på några smakprov av innehållet!

Kurs 1. Unicornislivmoder

Kurs 2. Mot Organisation

organisation

Tacksam för konstruktiv feedback på detta!

Det som har varit har varit, och jag har noll prestige, jag vill utnyttja det jag lärt mig och vända det till något positivt!

Då jag inte fått jobb så håller jag just nu på att utveckla en affärsplan i samarbete med arbetsförmedlingen. Som bakgrund har jag bland annat jobbat inom IT, vilket är en klar fördel.

I första hand så har jag enorma kunskaper om den livmodermissbildning som jag själv har. I andra skede så har jag skapat kontakter med läkare, politiker, tjänstemän och många andra.

Under dessa 15 år har lärt mig ofantligt om samhället och organisationer, landsting, läst medicin, juridik, arbetssätt, vet hur det är att vara vårdskadad och hur man kan må och bemötas då, men framför allt har jag sett brister inom vården.

Förutom två livmödrar också EDS, Ehlers Danlos Syndrom (väldigt lindrigt) och dubbla organ på minst 5 olika ställen, men kan inte donera på grund av annan anatomi. Min dotter med har också dubbleringar, det är genetiskt – varför jag läst oerhört med medicin.

Mina nyförvärvade kunskaper i kombination med mina gamla kunskaper samt min förmåga att strukturera, analysera, se förbättringar också med ekonomiska perspektiv, gör att jag vågar sticka fram hakan! Jag kommer att erbjuda kurspaket och föreläsningar och håller just nu också på med att utveckla material inför detta.

Väl mött! :)


systemfel .se systemfel . se systemfel .se
google google google google google
Iphone Android mobilanpassad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>