Det här fanns även i mina tankar.

Det här fanns med i mina tankar att göra om de hade utsatt mig mer och tvingat mig i domstolen, när jag var så sjuk och skulle tvingas företräda mig själv utan advokat i en sex dagars rättegång .

Förstå hur mycket man utsatt en människa som mig då när man som utsatt får såna tankar. De som utsatt mig har inte förstått vad de gör, eller också är det precis det som de gjort.

Jag är inte en i mitt egna land längre. Människor förstår inte vad som lagts på mina axlar mitt i min utsatthet.

Jag försöker bita ihop men orkar inte alltid fullt ut. Det jag utsatts för är utan tvekan tortyr. Mitt i allt detta blir en del människor sur för att jag kanske inte alltid orkar och desamma kräver att jag ska uppträda och vara i skick som jag aldrig skulle ha varit utsatt.

Klart tortyr sätter sina spår. Var är detta land på väg??

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gPPb5A/krigsforbrytaren-fick-sin-dom–da-drack-han-gift

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>