Det är precis som jag sa, LÖF biter sig fast. De vägrar lägga ned.

Detta är helt sjukt.

Läs  mitt mail till LÖF och deras svar. De är verkligen psykopater. Det är inte jag som har fortsatt denna process. De är så hatiska att de skyr inga medel. Det bästa för mig nu är att jag somnar in under den riskabla operationen. Jag kan inte tvingas att plågas mer.

😢😢😢

Lägger jag ned kan jag även tvingas betala för deras advokat. Det kan vara en miljon det med. Så även om jag lägger ned kan jag gå i personlig konkurs och tvingas ut på gatan. Vad har jag för val???

Mitt mail:

Hej på er, Henrik och Jerker! 

Jag skriver ett seriöst meddelande till er och är tacksam om ni kan se seriöst på detta och komma med ert svar.
Det jag undrar:
Vill ni överhuvudtaget att vi löser detta och får ett avslut?
Jag står just nu inför valet att skaffa en ny advokat eller inte. Ärligt så ska jag säga att jag är fruktansvärt trött på alltihopa.
Jag har absolut saker ni inte vet om som kommer att finnas för min fördel i tingsrätten om jag fortsätter och jag har utläst er taktik. Dessvärre har jag som sagt saker som ingen av er ens kan veta om för det bygger på lokal kännedom. Vittnena och dokumenten som stöder detta scenario finns redan på plats. Därtill finns ännu flera saker.
MEN
Jag tycker bara att det är förjäkligt att detta gått så långt. Ärligt, min hälsa är inte bra pågrund av dels vårdskadorna och dels av situationen som uppstått med LÖF. Det är till och med riktigt illa.
Det finns anledningar till att jag tjafsat med LÖF, jag är inte en person som tjafsar i onödan. Ni har helt enkelt kört fast. Jag backar faktiskt oftast. Därför försöker jag även nu återigen hitta en lösning som kan vara acceptabel för båda parter.
Det är inte för att jag har dåligt på fötterna jag försöker hitta en lösning. Tvärtom, ni har missbedömt mig som person, jag har reagerat för att det har varit och är så fel helt enkelt. Jag skulle aldrig se på när någon mobbas heller.
Men som person har jag ingen som helst prestige. Jag vill bara lösa saker helt enkelt. För mig känns det bara så onödig med tjafs. Jag vill vidare med de förutsättningar jag har! Jag vill utvecklas och göra bra saker. Jag är ingen sur och bitter person. Jag vill helt enkelt bara gå vidare och ha lung och ro.
Ärligt, egentligen skiter jag i pengarna. Jag vill bara ha en lösning. Jag har ingen lust att driva saker bara för att driva eller för prestigens skull. Jag mår göfaktiskt för dåligt dessutom. På riktigt. Kunde jag skapa fred på jorden så skulle jag – jag vill bara att människor ska må bra.
Däremot tycker jag inte det är rättvist att jag ska själv ska behöva ta smällen för allt ovanpå mina skador, oavsett om ni anser att de ska ersättas eller inte. Jag menar att man gemensamt ändå försöker lösa ett problem. Jag och min familj har det verkligen fruktansvärt, det är inget snack om saken.
Vad jag vill, är att vi inte ska behöva få det ändå värre än vad vi redan har. Lägger jag ned så är det med förenat med kostnader. Min före detta advokat har inte skickat räkningen ännu och den är för 7 år. Jag har inte en aning på hur mycket den är på. Den kan vara på en halv miljon eller mer.
Det känns inte rätt att jag ska behöva ta lån med en inkomst där jag idag får ut 10-11000 i månaden. Jag tjänar mindre nu än vad jag gjorde för 25 år sedan. I fortsättningen vet jag inte ens om jag har så mycket ens.
Vi har redan lån på vårt hus och jag kan inte förlita mig på maken. Dessutom har allt detta satt oss i kris då även makens hälsa blivit extremt lidande och han faktiskt går på knäna. Vi blir kanske för vår dotters skulle tvungen att dela på oss då jag faktiskt mår så dåligt och det inte är bra för henne. Skulle jag driva igenom rättegången och förlora så går jag i personlig konkurs och ni kommer inte heller att få mer än en bråkdel av era kostnader täckta. Detta är tyvärr fakta.
Jag har alltid varit ärlig för jag har blivit uppfostrad så att det alltid är bättre att hitta en lösning.
Min fråga till er innan jag tar vidare beslut är, vad vill ni? Vad önskar egentligen ni att var det bästa? Vad är era synpunkter? Kan ni delge det på ett sunt sätt utan att vi tjafsar från något håll? Bara reko helt enkelt. (försök lägga bort osunda attityder hur illa ni eventuellt än tycker om mig)
Jag vet att jag är annorlunda, för jag tror inte många skulle fråga det här på detta sätt efter att gått igenom det som jag som jag har. Men jag är inte som andra. Jag vill inte vara det heller.
Jag har inget ont i mitt hjärta, jag vill bara att man löser saker på ett sunt sätt. Hade era medarbetare från början bara kunnat vara reko och förklara så hade förmodligen detta sluppit uppstå, jag kan backa och gör det ofta i verkliga livet – även när det inte är mitt fel. Jag tror faktiskt oavsett vad ni tycker om mig måste hålla med om att jag faktiskt försöker. Och ja, jag har drabbats jäkligt hårt oavsett om det kan anses det juridiskt. Så jag ber bara om respekt för min person.
Jag tror faktiskt att om ni läser min blogg kan ni få ett vått öga. Ni är människor ni med och i det här speciella fallet måste man även använda humanitet och det kan faktiskt även vara det sundaste och bästa goodwillen för företaget, att visa att man kan ta en sund dialog och inte göra vårt liv värre.
Det är bara dialogen jag efterfrågar. Jag vet att ni bara ser det som juridik, tyvärr kommer jag aldrig att bli sån. Jag tror på att ha dialoger och att försöka lösa saker.
Kan ni berätta vad ni själv vill ha för lösning? Vilka vägar är ni beredd att gå eller välja? På mina tidigare jobb innan detta uppstod var jag oftast den man litade på och berättade saker i förtroende för,  därför har dessa år varit enormt förvirrande.
Jag är reko om man behandlar mig reko men för det krävs en dialog. Antingen per mail, på telefonen eller så bokar vi ett möte.  Vill ni det?
Jag kan antingen ta det själv eller om ni vill att jag tar med nån om vi ses. Men jag föredrar att det är er två jag träffar/pratar med. Jag har fått den uppfattningen att ni är lugnast och går bäst att han en sund dialog med utan tjafs.
Läs gärna min blogg www.systemfel.se
Jag tror det är bra att ni läser den,  jag tror det kan ge er en sund inställning till att vi istället löser detta. Ingen tjänar på att fortsätta. Jag är verkligen deprimerad, låt det räcka så. Jag har redan fått så mycket stryk.
Tacksam för ett vettigt och ganska snabbt svar denna gång som bara är reko ( utan tjafs eller försök till smutskastning.) Jag vill bara hitta en lösning. Är ni intresserade?
Hoppas ni båda får mailet.
Mvh Ulrika Holmgren
0739-919468
Deras svar:
Hej Ulrika,

Tack för ditt mejl. Jerker Swanstein och jag har diskuterat ditt ärende och vi förstår att din situation är ansträngd. Ditt ärende är nu föremål för prövning i domstol och datum för huvudförhandling är preliminärt satt till slutet av december.

Utifrån pågående rättslig prövning och vår inställning i sakfrågan kan inte Löf se någon anledning att inte avvakta den prövningen.

 Henrik

Med vänlig hälsning,
Henrik Ask

Skadechef / vice VD

Please follow and like us:
0

2 reaktioner till “Det är precis som jag sa, LÖF biter sig fast. De vägrar lägga ned.”

  1. Samtidigt om man googlar på Jerker Swanstein, så är det en man som har utmärkt sig som en girig politiker och inte helt okontroversiell. LöF är konstruerad av politiker så äpplet faller inte långt från trädet i det här fallet heller!

  2. Jag har fått beslut på att medicin som ger kontraindikation qt rytmen på hjärtat är behandling enligt praxis..?! Så löf tycker det är ok att ge människor hjärtproblem som vår teknik ej kan bota?! Vilka narcissister de är politiker o ivo samt löf. Statsministern trygghet till alla öh förra vi tar ansvar ?! För att de går fria o blir rika ?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>