Varför har jag skapat denna sida?

– Din insats kan vara avgörande!OBS! RÄTTEGÅNGEN FRAMSKJUTEN TILL december 2017. Du kan hjälpa mig före!!

Hej!
Jag heter Ulrika och trodde att jag var försäkrad när det tragiska inträffade och jag blev skadad i vården, men jag bedrog mig. Jag trodde inte heller att det var sant!!
Detta kan röra 9 miljoner svenskar…

Mitt mål med detta är att få upprättelse i mitt extrema fall varför jag ber dig om stöd! – du kommer att bli chockad –  jag och min familj behöver dig! Vi behöver er! Snälla hjälp oss att dela denna sida! <3

Läs min förkortade resumé om vad som hänt mig eller bläddra på sidorna för att kunna läsa mer. En kortare resumé om vad som hänt mig. I bloggen kan du även läsa om det aktuella som händer och om hur jag mår.

Är du medveten om hur låg patientsäkerheten är när du skadas av vården och hur lite hjälp du får om det tragiska händer? Visste du att om/när du blir vårdskadad, så är dina privata försäkringar är helt verkningslösa? Tyvärr finns det inte finns någon bra hjälp att få.

Jag kommer att berätta en helt osannolik historia för dig! Kika på mina övriga sidor, kolla TV-klipp och läs bloggen!

Det värsta är att försäkringen inte går att köpa själv på något sätt (som alla andra försäkringar), utan ditt liv kan slås i helt i spillror hur ordentlig du än är! Du kan stå oförsäkrad!!! Det händer mig just nu och jag sitter på unika bevis, ingen har lyckats får fram sådana bevis tidigare. Nu har vi chansen!

Jag vill också väcka opinion, för att en haverikommission ska tillsättas, och ta fram en ny modell, för en bättre patientförsäkring!  Vi måste tillsammans påverka så att lagen ändras! Jag vill också att andra felaktigt drabbade ska få upprättelse.

Om du skadas i vården har du rätt till en objektiv bedömning av dina skador. HELT KOSTNADSFRITT!

Nu riskerar jag istället i en rättegång med minst 6 dagars domstolsförhandling (maj 2017) att få betala uppskattningsvis 4-5 miljoner eller avstå från att få en objektiv bedömning. Skulle du vilja hamna i en sådan sits?

Ta därför del av den mycket viktiga informationen och min historia med TVinslag med mera!

(Läs de andra sidorna och bloggen! Kör du med mobil så klicka på knappen uppe i högra hörnet så får du fram menyn)

Under rubriken ”Försäkringsbolaget, del 1” kan du läsa mer om försäkringsbolagets hantering
Under rubriken ”Försäkringsbolaget, del 2” kan du läsa mer om försäkringsbolagets hantering

Under rubriken ”Mina skador” kan du ta läsa mer om mina vårdskador
Under rubriken ”Flera inslag TV4 nyheterna” så höra försäkringsbolaget prata illa om mig och se inslag om finansinspektionens kritik.

Läs gärna dessa sidor också:

Kan du hjälpa till?

Sponsorer – finansiärer och kunniga personer sökes!

Aktiviteter som planeras

Vill du hellre ladda ned en PDF med alla sidor förutom bloggen? Ladda ned sidorna som PDF (det kan ta lite tid att öppna/spara 1,34 MB)


systemfel .se systemfel . se systemfel .se google google
Iphone Android mobilanpassad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>