Är mitt enda alternativ att söka asyl?

Jag har i dokument och ljudfiler till Finansinspektionen lämnat redovisning för att jag verkligen är utsatt för tortyr och att man brustit i minst 6 artiklar i konventionerna för de mänskliga rättigheterna. Det nyligen inlämnade materialet finns inte här på sidan och är nog det värsta materialet men ska såklart läggas ihop med övrigt material.

I Sveriges grundlag står det att ingen får utsättas för tortyr. Jag utsätts för det och mina inlämnade dokument och ljudfiler berättar vad jag utsätts för och har utsatts för i domstolen, vården och försäkringsbolaget. Dessa bevis som jag har lämnat går inte att misstolka.

Då ingen hjälp finns i Sverige och jag faktiskt utsätts så har jag rätt att söka asyl i annat land, det är kanske enda alternativet för att överleva och få slut på övergreppen som skett och i så många år. Vart är Sverige på väg?

Det GÅR INTE att blunda för någon länge som ser/hör materialet som jag har lämnat in.  Många har säkert trott att jag bara tyckt så men det finns tillika verifierat utifrån. ❤ Jag vill leva som alla andra med inte må dåligt varje dag. Jag har rätt till ett normalt liv. Rätten till mitt liv. 😢😢

Please follow and like us:
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>