Aktiviteter som planeras

Lite idéer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag planerar att åka och besöka lite olika städer för att berätta om detta på torg och liknade. Vill du hänga på? Jag tänkte även kolla upp när det är olika arrangemang såsom marknader, mässor med mera och är mycket folk i rörelse. Tipsa gärna!

Det kommer att skickas in ansökningar om tillstånd för att få tala på offentlig plats. Så fort det finns datum så läggs informationen upp här på sidan. Inför detta behövs sponsring och personlig hjälp på olika sätt. Läs gärna under länken ”Kan du hjälpa till” och under länken ”sponsring och finansiering”.

Planen är att marknadsföra detta som när man marknadsför vilket företag som helst. Du får gärna tipsa om du känner till om det är några stora arrangemang som går av stapeln med mycket besökare eller om det är något event där detta går att berätta om.

PS. Jag söker även jobb! Hojta gärna om du har något du tror att jag skulle passa för! Du kan lägga till mig på Facebook och Linkedin om du vill! Googla mitt namn så hittar du mig!


systemfel .se systemfel . se systemfel .se google google google google google Iphone Android mobilanpassad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>